Κατηγορίες

Κατασκευή μαξιλαριών καναπέ-σαλονιού

Κατασκευή μαξιλαριών καναπέ-σαλονιού

 

 Το εργαστήριο μας ειδικεύεται στή κατασκευή - επισκευή - ράψιμο - γέμισμα κατα παραγγελία των μαξιλαριών του καναπέ και της πολυθρόνας του σαλονιού.

 

Ο καναπές είναι ένα έπιπλο που στην εποχή μας δέχεται πολύ μεγάλη χρήση,συνεπώς τα μαξιλάρια καθίσματος ειναι αυτά πού φθείρονται - κάθονται πρώτα, και ειδικά το γέμισμα τους κάθεται και γίνεται πιό μαλακό και αυτό έχει συνέπεια στήν άνεση πρώτα και μετά στο όλο σχήμα του.

Επισκευή μαξιλαριών του καναπέ

 

 

  Μπορούμε να αλλάξουμε ή και να συμπληρώσουμε το γέμισμα των μαξιλαριών του καναπέ σας διαλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα ποιοτήτων αφρολέξ η και οποιοδήποτε άλλο υλικό γεμίσματος έχουν τα μαξιλάρια του.

 

 

 

 

     

   Η πάνω από 35 χρονών πείρα μας στη κατασκευή - ράψιμο μαξιλαριών καναπέ επί παραγγελία σάς εγγυάται ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα τον κάνει να δείχνει πάλι σαν καινούργιος.

 Διαλέγοντας στο κατάστημα μας μέσα απο μια μεγάλη συλλογή ευρωπαΐκών υφασμάτων επίπλωσης (καραβόπανο,αδιάβροχα,δερματίνες κ.α.) μπορείτε να αλλάξετε όλο το σαλόνι σας και να του δώσετε το προσωπικό σας γούστο.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία - κατασκευή - παραγγελία - τιμές παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ | Δευτ. - Παρ.: 09:00 - 17:00 | Σαβ.: 10:00 - 14:00 |    210-9951472

 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.